maanantai 6. elokuuta 2012

entä tuletko takaisin, sitä tiedä en

HOX

Olen todella paljon päivisin ilman tekemistä ja jo pitkään oon miettinyt että voisin aloittaa taas bloggailun, tekee mieli kirjoittaa luovasti ja purkaa varsinkin musiikkimaailmani tarinoita näin netinkin puolelle, siellä on nimittäin tapahtunut paljon! Ajattelin näin ensialkuun tehdä tällaisen 'minä ja kulunut talvi - kevät - kesä' - postauksen, ja varoitankin tietä kuvaoksennuksesta. Joten pitemmittä puheitta;
























Alli rakastaa talvea yli kaiken. Paksun turkkinsa takia se viihtyy viileässä, varsinkin lumipenkan päällä koska sieltä näkee hyvin ympärilleen, pieni kun on. Myös tämä kesä on ollut paikoin aika lämmin, eli toisin sanoen tuskaisa paksuturkkiselle koiralle. Onneksi meille hommattiin muutama vuosi sitten ilmalämpöpumppu, jolla suhteellisen suuren omakotitalomme saa viilennettyä kesällä koiralle sopivaksi. Ja täytyy myöntää, että on se itsellekin paljon mukavampaa olla viileässä kun pihalla on melkein yötä päivää kuumankosteat +30 astetta.  



En varmaankaan kirjoitellut blogia siihen aikaan kun minulla oli rippijuhlat ja samana kesänä leikkautin sitten hiukseni toiselta puolelta lyhykäiseksi. Tykkään mallista kyllä ihan hirmuisesti mutta se kasvaa erittäin nopeasti muodottomaksi ja ylipitkäksi, mutta tuon lyhyen pitkäksi kasvattaminen taas veisi vuosia :/ Tähän malliin on myös aika vaikea leikata jotain muunlaista otsatukkaa kuin tommonen sivuun vedetty :/ Onneksi tänään menossa kampaajalle, saa kevennetyä tätä tukkaa ja vaihdettua sitten ton otsiksenkin mallin!

























Kuten varmaan tuosta vaakasuuntaan olevasta kuvasta saatattekin arvata, seurustelen. Päädyimme poikaystäväni kanssa yhteen viime syyskuussa, eli kohtahan sitä tulee vuosi jo täyteen. Jussi 2012 menikin Suomenlahdella saaressa, poikaystäväni mökillä. Juhannukseen kuului paljon auringonpaistetta ja leppeää merituulta, joutsenia, hyvää ruokaa, iso kokko sekä paljon suukkoja.



Tänä kesänä olin edelliskesän tavoin leirillä Konnevedellä, Pykälämäen tilalla. Tilalla on sekä ratsastuskoulutoimintaa että koirakennel, joten menoa ja eläimiä on riittämiin. Alemmassa kuvassa hyppään ehkä parhaalla hyppyhevosella jolla olen tähän asti mennyt. Enkä nyt parasta meinaa niin, että Rene hyppäisi varmimmin ja korkeinta, hyppäsin Renellä kyllä 110cm, mutta parhaus tulee siitä, miten tuon hevosen hyppytyyli ja luonne sopii minulle. Sain jonkinnäköisen kumman luottamuksen ja yhteyden Reneen erittäin nopeasti. Sain sen menemään yli kaikista erikoisesteistä kun muilla se kielteli kokoajan. 


Minä itse näytän, tälläkin hetkellä, aikalailla tältä. Otsis on vaan paaaljon ylikasvaneempi ja se ärsyttää kovasti :( Peruskoulu on siis ohitse ja jatkan syksyllä samaan kouluun, lukion puolelle tosin. Nään jo lukujärjestyksenikin wilmasta, sekä luokan; 12A. Samalle luokalle on tulossa jonkin verran tuttuja. Poikaystäväni pääsi samaan lukioon kanssani, mutta onneksi olemme eri luokilla niin opiskelustakin saattaa tulla jotain... Ei se kyllä sitä sano etteikö joillain kursseilla osuttaisi samaan ryhmään. Olen itse asiassa tänään menossa hakemaan ekan vuoden pakollisten kurssien kirjoistani suurinta osaa. Saan ne n. 200€ ja sitten ostan muutaman kirjan parilta eri kaverilta. Haluan kustannussyistä ostaa kaikki ne kirjat, jotka vaan saan, käytettynä. Itseäni ei henkilökohtaisesti kiinnosta maksaa yli 600€ jo ensimmäisen vuoden kirjoista. Kouluhan meillä alkaa 14.8. eli vielä viikon verran kerkeää lomailla ja ladata akkuja.

hupsu koira :)


Allista on kesän aikana tullut tosi hieno! Sille on tullut paljon ruskeaa selkään ja tuohon rinnuksiin, ja tässä kuvassa se erottuu ainakin kauluksesta todella hyvin. Meidän yhteispeli on myös parantunut huomattavasti ja olen kyllä viettänytkin aikaa koiran kanssa paljon enemmän kuin ennen. Tarkoitus olisi nyt koulujen alkaessa lähteä harrastamaan TOKOa ja/tai agilityä. Katsotaan mihin asiat vielä johtavat. 

Joukosta puuttuu ehkä noin miljoona kuvaa kevään puolelta, mutten jaksanut ruveta kaivelemaan ulkoista kovalevyä, uudella koneellani on vain murto-osa kaikista kuvista. 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille lukijoille ja vierailijoille! Ja niin, laittakaapas kommenttiboksiin toiveita postauksista, jos sellaisia tulee mieleen :)

♥llä Salla

2 kommenttia: