sunnuntai 19. elokuuta 2012

se on syssy taas

Huhhuh.

Tuli aloitettua tuo lukio. Kaikki asiat, suurin osa ihmisistä ja opettajista on aivan uusia ja outoja. Onneksi meillä on pätevän oloinen ja mukava musiikinopettaja jonka seurassa vietän varmaa useammankin kurssin. Myös fysiikka ja matematiikka vaikuttaa sopivan haasteelliselta ja kiinnostavalta. Pidän myös näiden aineiden opettajista erittäin paljon, he motivoivat eteenpäin. Eikä nyt muutkaan opettajat ole sen hassumpia :)

1. jakson lukujärjestys näyttää tältä

Aluksi tuo 10h ruotsia viikossa vähän hirvitti koska yläasteen ruotsintunnit oli ehkä maailman tylsimpiä, mutta onneksi lukiossa tahti on huomattavasti reippaampi ja pidänkin itseasiassa ruotsintunneista :) Lukiossa myös opettajat osaavat käyttää smartboardeja, dokumenttikameroita sun muita, yläasteella meno oli vähän epäteknologisempaa...

Musiikkiopistoonkin tuli ilmoittauduttua ja tunnin varaaminen tehtiin opettajan kanssa kasvokkain avajaisten jälkeen. Onhan uusi opettaja toki aina erilainen kuin vanha, jotenkin vaan alkaa aina harmittamaan todella paljon, kun miettii miten hyvä opettaja Teemu oli ja opetti mua vaan vuoden :( Ja jos ei nyt nappaa niin mitä sitten teen, Kouvolassa kun ei ole toista opettajaa tai pop/jazz-linjaa missään...

Ja ainiin, piti mainitsemani, että; Abonilla (www.facebook.com/abonofficial) on tulossa kaksi keikkaa, toinen on 24.8. Taiteiden yö'ssä Kankaan koulun pihalla Kouvolan keskustassa ja toinen 1.9. Tykkimäen huvipuiston päättäjäisissä. Kaikki kynnelle kykenevät kuuntelemaan! :)

Ja tosiaan, tiuku viittaa jo puolta yhtätoista, enköhän mä kilttinä lukiolaisena kömmi hammaspesun kautta tuonne vällyjen väliin ja laita ONNEKSI herätyksen soimaan vasta kahdeksalta :) Hyvät huomenna alkavat viikot kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti